![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYItjhG4KvzwcHkMeGA6G1F6fJXxUCje3gSRYRm6Sc_u-7bmAY0j_RIAbE2MAU61ffq7w2yLMu_ZvX7OC46PmPoM4oyORvDdrg-7P8K68ts3dde1yp0ETJrmnq-jQIMH0otFBJnAg3VvSc/s320/DSC_0090.jpg)
A la seu del Museu Picasso anem a la planta baixa i mirem la tina, busquem que és o per què s’utilitza: És recipient gran i obert per dalt. Una tina de vi o dipòsit on es prepara el bany per a tenyir,
especialment el blau d’indi. Blau de tina. Al sortir al Núm. 12 trobem la
col·lecció Rocamora del Museu
tèxtil i d’Indumentària, antigament
Palau del Marqués de Llió. En aquest carrer el que hem observat és que tot està dedicat l'art, prova d'això són els edificis que hi trobem:
Museu Picasso, Museu Barbier - Mueller d'art precolombí de Barcelona, Disseny HUB Barcelona i el Museu Mamut. Després anem al carrer dels assaonadors, es diu així perquè era el seu ofici, que és efectuar les operacions d’adob i d’acabament (de la pell o del cuir).
A continuació anem al carrer de carder i de nou busquem perquè és diu així, es diu per l'ofici, i aquest tracta de reparar o fer cardes. Seguim les instruccions i trenquem a mà esquerra, cap el carrer de Giralt el Pellisser, de nou busquem l'ofici. Un pellisser era aquell que manufacturava i venia pells de luxe.
Carrer de Montcada
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada